Η Παναγιώτα Λαμπρινάκου είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Καρδίτσα (πρώην ΤΕΙ) και εξειδικεύεται στην δημιουργία Διαιτολογίων για όλα τα στάδια της ζωής του ανθρώπου καθώς και για την διαχείριση και βελτίωση παθολογικών καταστάσεων. Στις συνεργασίες της, επιθυμεί να δημιουργεί μια προσωπική σχέση που θα επιτρέπει την άμεση επικοινωνία για την επίλυση κάθε απορίας και προβλήματος. Διασφαλίζει στον καθένα πως δεν θα είναι μόνος στο "δρόμο" για την επίτευξη των διατροφικών του στόχων. Αυτό περιλαμβάνει πρώτον να κατανοήσει τη σχέση του ατόμου με το φαγητό, τις δυσκολίες που τον εμποδίζουν στην υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής, τις ανάγκες της υγείας του, ώστε να του παρέχει ένα διατροφολόγιο εξατομικευμένο στις ανάγκες του και στις διατροφικές του προτιμήσεις. Σκοπός δεν είναι μια προσωρινή αλλαγή, αλλά η υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής για τη βελτίωση του σώματος και της υγείας. Κάθε συνεργασία περιλαμβάνει προσωπικά διαιτολόγια, εκπαίδευση σε νέο τρόπο υγιεινής διατροφής στις ανάγκες της καθημερινότητας, παρακολούθηση προόδου με συχνή επικοινωνία για τυχόν δυσκολίες και προβλήματα καθώς και τρόπους για υγιεινή και νόστιμη μαγειρική. Έχει μεγάλη αγάπη στη δουλειά της καθώς βλέπει πόσο μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής κάποιου αν αλλάξει τη διατροφή του, τόσο σε επίπεδο κοινωνικής ζωής αλλά κυρίως ως προς την ευεξία και την υγεία του. Μέσω αξιολογήσεων, ερωτηματολογίων θα εντοπιστούν οι ανάγκες και οι τομείς βελτίωσης που πρέπει να γίνουν στη διατροφή του κάθε ατόμου. Στόχος είναι να βρεθούν τα εμπόδια, όπως το στρες, οι περιορισμοί της καθημερινότητας ώστε να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο Διατροφής και συμβουλών που θα γίνει ο "οδικός χάρτης" προς τον στόχο του. Έχει εξειδίκευση στην Ψυχολογία Διατροφής μέσω εκπαίδευσης και προσωπικής ενασχόλησης επειδή το θεωρεί πρωτεύον στην υιοθέτηση και τήρηση ενός νέου πρότυπου υγιεινών συνηθειών και στην παράλληλη διακοπή ανθυγιεινών προτύπων διατροφής. Αν ζητηθεί υπάρχουν έξτρα συνεδρίες και εργαλεία ώστε να επιτευχθεί και θεραπευτικό κομμάτι στην σχέση του ατόμου με το φαγητό και την ψυχολογία. Η προσωπική φροντίδα του κάθε ατόμου είναι ουσιώδης για μια καλή συνεργασία ώστε να υπάρχει εκπαίδευση και ενδυνάμωση ώστε να γίνουν βιώσιμες αλλαγές.