Καλησπέρα σας. Έκανα κολονοσκόπηση πριν απο 3 ημέρες και την ίδια μέρα το βράδυ είχα ένα ατύχημα στο κρεβάτι όπου δεν πρόλαβα να πάω στην τουαλέτα. Το ίδιο συνέβη και σήμερα το πρωί. Τηλεφώνησα στο γιατρό μου και μου ανέφερε ότι είναι από τα καθαρτικά της προετοιμασίας, παρόλα αυτά την ίδια μέρα που τα έπαιρνα δεν με έπιασε κάτι τέτοιο. Υπάρχει ενδεχόμενο να συνέβη κάτι κατα τη διάρκεια της εξέτασης και να έχω τέτοιου είδους κενώσεις; Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τετοιο στο παρελθόν.
Αν είχε συμβεί κάτι στην κολονοσκόπηση δεν θα είχατε μόνο αυτό αλλά πολύ περισσότερα. Μπορέι να είναι αυτό που σας είπανε.
Δείτε πως θα θα εξελιχθεί.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.