καλημέρα έχω πάρει ήδη 4 φορές ανά 8ωρες αουγκμεντιν 500/125 για απόστημα και πρήξιμο στο δόντι και δεν έχει υποχωρήσει,να πάρω αμοξιλ του 1mg ανά 8ωρες.. καλύτερα για να ξεπεραστεί;
Χρειαζονται λιγες μερες ακομα για να δρασει η αντιβιωση, ειδαλλως ενημερωστε τον γιατρο σας.
Οδοντίατρος | Εξάρχεια
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Καλησπέρα σας, αν δεν αντιμετωπιστεί το αίτιο που προκάλεσε το οίδημα εξαρχής (πιθανώς κάποιο χαλασμένο δόντι) όση και όποια αντιβίωση και να πάρετε δεν θα σας λύσει το πρόβλημα. Το οίδημα θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και η ζημιά θα συνεχίζει να μεγαλώνει.
Χειρουργός Οδοντίατρος | Πετρούπολη
Καλησπέρα σας. Αποφύγετε την οικεία "δοκιμή" - εναλλαγή αντιβιοτικών για οδοντιατρικά θέματα (πχ. αποστήματα). Απευθυνθείτε σε οδοντίατρο για την διάγνωση κ άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Συμπληρωματικά εάν κριθεί σκόπιμο, χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Σας ευχαριστούμε.
Οδοντίατρος | Ηράκλειο Κρήτης
Καλημέρα! Αν έχετε ξεκινήσει αντιβιοτική αγωγή με Augmentin (αμοξικιλλίνη/κλαβουλανικό) και δεν βλέπετε βελτίωση, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τον οδοντίατρό σας ή έναν γιατρό προτού αλλάξετε αντιβίωση. Η αμοξικιλλίνη από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, δεδομένου ότι το Augmentin περιέχει κλαβουλανικό οξύ, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της δράσης της αμοξικιλλίνης ενάντια σε πιο ανθεκτικά βακτήρια.
Είναι πιθανό να χρειαστεί άλλη προσέγγιση ή αλλαγή στην αγωγή, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με καθοδήγηση από επαγγελματία υγείας. Μην αυξάνετε τη δοσολογία ή αλλάζετε αντιβιοτικό χωρίς ιατρική συμβουλή, καθώς υπάρχει κίνδυνος ανθε...κτικότητας ή άλλων παρενεργειών.
Διάβασε περισσότερα
Οδοντίατρος | Γουδή
Καλησπέρα , να συνεχίσετε την αντιβίωση που σας έδωσε ο γιατρό σας και να απευθυνθείτε και εκείνον αν δεν βλέπετε βελτίωση,
Citydentist Dental Clinic | Ιλίσια
το augmentin είναι πιο ισχυρό αντιβιοτικό σε σχεση με το amoxil και έχουν την ίδια δραστική ουσία. Τα αντιβιοτικά δρουν συνήθως μετά απο 48 ώρες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επισκεφτείτε οδοντίατρο καθώς η αντιβίωση απλώς ''κουκουλώνει'' και δε λύνει το πρόβλημα.
Οδοντίατρος | Παλαιό Φάληρο
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.