Ο Κάλφας Ιωάννης & συνεργάτες του (Kalfas Nutrition) εδρεύουν στη Γλυφάδα απο το 2007. Η επαγγελματική ομάδα του γραφείου αποτελείται απο τους διαιτολόγους Κάλφα Ιωάννη και Θάλεια Τριανταφύλλου. Ο Κάλφας Ιωάννης διαθέτει πτυχίο διατροφής - διαιτολογίας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης και το 2007 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της διατροφής με εξειδίκευση στην κλινική διατροφή από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει την μετεκπαίδευση του πάνω στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών (νευρική ανορεξία και βουλιμία) και της παχυσαρκίας στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών. Το 2015 ολοκλήρωσε στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.) σεμινάρια επιμόρφωσης με θέμα «δεξιότητες συμβουλευτικής και επικοινωνίας για διαιτολόγους» και το 2016 σεμινάρια με τίτλο “Πέρα από τα όρια της δίαιτας”, (μια διατροφική - ψυχοεκπαιδευτικη προσέγγιση στη χρόνια παχυσαρκία). Επι σειρά ετών είναι εισηγήτής σεμιναρίων με θέμα την αθλητική διατροφή και παράλληλα έχει στο ενεργητικό του ομιλίες που αφορούν στην διατροφική ενημέρωση του κοινού . Επιπλέον συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων για την συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις του κλάδου του. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, ενώ στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας τοποθετήθηκε στο διαιτολογικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην κλινική διατροφή και διαιτολογία. Η Θάλεια Τριανταφύλλου είναι αθλητική διαιτολόγος-διατροφολόγος απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της αθλητικής διατροφής στο Leeds Beckett University της Αγγλίας ενώ έχει παρακολουθήσει και πιστοποιημένα σεμινάρια στην κλινική διατροφή. Από το 2020 εώς σήμερα, παρακολουθεί κλινικά περιστατικά, παιδιά και αθλητές. Αγαπά το επάγγελμά της και σκοπός της είναι να καλλιεργεί υγιεινές διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές. Υποστηρίζει τη διαισθητική διατροφή, “τρώμε ακούγοντας το σώμα μας”.