Το Food For Health | Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες εδρεύει στους Αμπελόκηπους. Η Δρ. Ρενάτα Μίχα είναι Καθηγήτρια Πανεπιστημίου και Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Είναι ιδρύτρια του πρότυπου Διαιτολογικού Κέντρου Food For Health, όπου μαζί με τους συνεργάτες της προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαιτολογικές υπηρεσίες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του τμήματος Διαιτολογίας - Διατροφής του King's College London της Αγγλίας. Εν συνεχεία, εκπόνησε το μεταδιδακτορικό της και ακολούθως έλαβε θέση Λέκτορα, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, όπου και παρέμεινε για 7 έτη, προτού μεταβεί στο Πανεπιστήμιο Tufts. Υπήρξε Διευθύντρια Έργου στην Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας και Πρόεδρος του Global Nutrition Report (GNR). Σήμερα, είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Tufts των ΗΠΑ. Το κλινικό και ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται στη διερεύνηση της επίδρασης της διατροφής στην υγεία του ανθρώπου, καθώς και στη διαμόρφωση εθνικής διατροφικής πολιτικής και στρατηγικών παρέμβασης. Έχει λάβει πολυάριθμες υποτροφίες και διακρίσεις κυρίως από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) της Αμερικής και είναι επίτιμο μέλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Έχει περισσότερες από 200 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως New England Journal of Medicine, Lancet, British Medical Journal, Circulation, Plos Medicine, κ.α., με περισσότερες από 100,000 αναφορές. Η Δρ. Μίχα εξειδικεύεται σε καρδιομεταβολικά νοσήματα, όπως παχυσαρκία, διαβήτη, υπέρταση, δυσλιπιδαιμίες και νοσήματα της καρδιάς.