Η Κιούση Κατερίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικά γραφεία στην Παιανία και στο Χολαργό. Κατέχει πτυχίο Επιστήμης Διατροφής από τη Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση και Προώθηση Δημόσιας Υγείας από το Πανεπιστήμιο King’s College London. Επιπλέον, κατέχει Δίπλωμα στην Βασική Κλινική Πράξη και Διερεύνηση της Υγείας μετά από σεμινάρια που παρακολούθησε στη Διεθνή Ακαδημία Διερεύνησης της Υγείας, Brookwood. Έχει αποκτήσει σημαντική εργασιακή εμπειρία, ενώ σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνη του διαιτολογικού κέντρου στη Βουγιουκάλειο Κλινική στο Αιγάλεω και Εξωτερική Συνεργάτης οικοτροφείων. Στα ιδιωτικά της γραφεία, παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια του κλάδου της και αποτελεί μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων.