Γεια σας! Οι γαριδες και το καλαμαρι, ψητα ή βραστα, ανεβαζουν τη χοληστερινη; Εχει υψηλη χοληστερινη και προσπαθω να τρωω υγιεινα και να εχω απαχο κρεας στη διατροφη μου. Το τελευταιο καιρο ομως νομιζω εχω παθει δυσανεξια στο κρεας(λευκο και κοκκινο),γιατι οταν τρωω εχω γαστρεντερικα προβληματα, φουσκωμα,ερυγες, δυσκοιλιοτητα ή ατελεις κενωσεις,αυξηση βαρους και επισης επηρεαζεται πολυ η ψυχολογια μου και η ενεργεια μου(κοπωση,καταθλιψη).Θελω να σταματησω να τρωω για λιγο διαστημα και να δω πως αισθανομαι, αλλα δε μπορω να τρωω μονο οσπρια και ψαρια! Εχω αποκλεισει τα θαλασσινα,γιατι φοβαμαι για τη χοληστερινη. Τι θα με συμβουλευατε να κανω; Ειμαι σε απογνωση!
Τα θαλασσινά ανεβάζουν ουρικό οξύ . Δυο φορές την εβδομάδα ψάρι, 2 κοτόπουλο, 1 κόκκινο κρέας και μια θαλασσινα
Δυστυχώς οι γαρίδες ακόμα και σωστα μαγειρεμένες περιέχουν μεγάλη ποσότητα χοληστερίνης και αυτο ειναι γεγονός!
The content of the answers is strictly informative and should not be considered a substitute for medical advice
Get answers to your health concerns. Submit your question anonymously and our specialists will help.
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Provide details about your health concerns
Be short and to the point so specialists can give you a clear answer
Refer to people by name
Request price for services
Post offensive or abusive content
We moderate your questions and send them to doctoranytime specialists
If you enter your email, we’ll notify you when a specialist answers your question
Once your question receives an answer, we’ll post it in the related doctoranytime sections
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
Get instant expert guidance for your medical concerns now!
We’ll send you an email when a specialist responds.