Ναι ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν στην σύζυγο μου για να βεβαιωθούν αν έχει κυστική ίνωση και περιμένουμε τα αποτέλεσματα.αλλα το πρόβλημα που ψάχνουμε να λύσουμε είναι στην αζωοσπερμια που έχω εγώ!κανενας μας έχει δωσει μια βοήθεια σε αυτό!Από Τουρκία μάθαμε για μια θεραπεία για 6 μήνες και επισης μόνος μου ανακάλυψα ένα φάρμακο στο ίντερνετ (ακριβό) που ένας Θεός ξέρει αν είναι αλήθεια. Δεν ψάχνω να λύσω το πρόβλημα μου τζάμπα όμως είναι μεγάλη η στεναχώρια και η κατάθλιψη και ψάχνω να κάνω κάτι. Σας Ευχαριστώ πολύ!
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο γι αυτό !!!!!!! Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουν βιοψία στους όρχεις προσπαθώντας να βρουν έστω και λίγα σπερματοζωάρια
Gynecologist - Obstetrician
|
Korydallos
Γεια σας, για την αζωοσπερμία δεν υπάρχει φάρμακο. Θα πρέπει να ερευνηθεί η αιτία της αζωοσπερμίας και ύστερα ίσως με κάποιες θεραπείες να βελτιωθεί το σπέρμα. Αν όχι υπάρχει η λύση της βιοψίας όρχεων όπου τις περισσότερες φορές βρίσκουμε κάποια σπερματοζωάρια
Gynecologist - Obstetrician
|
Ilisia
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
			We’ll send you an email when a specialist responds.
    Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
    When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.