Καλησπέρα σας !! Έχω βάλει σπιράλ λόγο πολύποδα είμαι 53 ετών και εγώ ακόμα περίοδο . Εδώ και δύο μήνες που έχω βάλει το σπιράλ έχω κάθε μέρα λίγο αίμα αλλά αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι έχω δυσοσμία που ποτέ μου δεν είχα .. τι μπορώ να κάνω ;
Καλησπέρα σας. Το σπιράλ γενικά δεν ενδείκνυται ως θεραπεία για πολύποδα, και η συνεχής αιμορραγία ή η δυσοσμία που περιγράφετε μπορεί να υποκρύπτει κάποια λοίμωξη ή άλλη επιπλοκή. Θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας το συντομότερο δυνατό για να αξιολογηθεί η κατάσταση και να διερευνηθεί αν χρειάζεται κάποια επιπλέον θεραπεία ή αλλαγή στη διαχείριση του πολύποδα. Ελπίζω να βοήθησα και είμαι στη διάθεσή σας αν χρειαστείτε περαιτέρω διευκρινίσεις.
Gynecologist - Obstetrician
|
Panormou
Καλλιέργειες και θεραπεία αν βγει κάποιο παθογόνο. Για το αίμα δεν μπορείτε να κάνετε, εκτός του να αφαιρέσετε τον πολύποδα και το σπιράλ.
Gynecologist - Obstetrician
|
Kallithea
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.