Εδώ και μια εβδομάδα έχω τάση για εμετό και κάτι ενοχλήσεις στο στομάχι και διάρροια μόνο για δύο ημέρες.Στο νοσοκομείο έκανα εξετάσεις και ούρων και μου είπαν ότι έχω γαστρεντερίτιδα.Ακολουθω μια αντιβίωση αλλά η τάση δεν έχει φύγει εντελώς.Εχω άγχος γενικά.Σε τι μπορεί να οφείλεται;
Καλησπέρα σας.
Το άγχος είναι αίτιο για πολλές ανθρώπινες δυσκολίες και ασθένειες. Στην περίπτωσή σας δεν είναι το αίτιο για τη γαστρεντερίτιδα. Μόλις κάνει τον κύκλο της η ασθένεια θα αυτοπαρατηρηθείτε αν η ανησυχία σας επιμένει. Αν το άγχος είναι χρόνιο, είτε εσωτερικό/εγγενές είτε καταστασιακό (με βάση τα περιβαλλοντικά εξωτερικά ερεθίσματα), προφανώς θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπευτής
|
Gerakas
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.