Αν γινει εξαγωγη στα τελευταια δυο δοντια της ανω γναθου πρεπει να γινει συραφη για να μην εχει επαφη με το ιγμορειο αντρο ?
Καλησπέρα σας, συρραφή χρειάζεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει στοματοκολπική επικοινωνία (δηλαδή επικοινωνία του ιγμορείου με την κοιλότητα της εξαγωγής.) Αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που οι ρίζες των δοντιών επικοινωνούν με το ιγμόρειο, κάτι που θα φανεί με την ακτινογραφική εξέταση της περιοχής.
Χειρουργός Οδοντίατρος
|
Petroupoli
Εξαρταται απο την εξαγωγη.
Dentist
|
Exarcheia
Όχι απαραίτητα.
Dentist
|
Patras
Μονον οταν μετα την εξαγωγη διαπιστωθει επικοινωνια με το ιγμορειο
Dentist
|
Patisia
αν με ρωτατε για το αν πρεπει να γινει συρραφη για να μην υπαρχει στοματοκολπικη επικοινωνια σας λεω οχι,αν πρεπει να γινει γενικα συρραφη αυτο το αποφασιζει ο θεραπων
Dentist
|
Acharnes
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.